01 березня 2021 р. 14:22

Школу №51 в Одесі забезпечать опаленням тільки після капремонту

Школу №51 в Одесі забезпечать опаленням тільки після капремонту

Теплопостачання вище 19 градусів за Цельсієм в Одеській школі №51 можна буде забезпечити лише після капітального ремонту будівлі навчального закладу. 

Таку думку висловила під час апаратної наради директорка департаменту науки та освіти міської ради Олена Буйневич

"Йдеться про кабінети, які знаходяться в лівій частині будівлі. Сама будівля потребує капітального ремонту фасаду. Там є тріщини, тож все одно температура знижується. Тож минулого року ми вносили цю школу у перелік об'єктів, які мають ремонтувати", - зазначила вона.

Директорка департаменту повідомила, що цього року на ремонт школи виділили гроші, тож зараз розробляється проєкт ремонту.

Нагадаємо, на 22 лютого школа №51 в Одесі не розпочала очне навчання через відсутність тепла. 

Як пояснила Олена Буйневич, в школі луснула труба опалення. Теплові мережі в будівлі проходять просто під дахом, тож труби могли замерзнути і луснути через те, що не закрили вікно. За її словами, на сьогодні усі наслідки аварії вже ліквідовані, проте приміщення слід прогріти.

11 лютого одеським школярам дозволили один день не йти до шкіл через негоду.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт школи №130 на вулиці Миколи Аркаса. 

Управління капітального будівництва Одеської міської ради за рахунок коштів бюджету м. Одеси ще у 2020 році розробило проєкт реконструкції Одеської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 75, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Садова, 4. 

В січні через постійні «мінування» в одеських школах замислилися про посилення заходів безпеки: тут хочуть встановити камери по периметру закладів, а також найняти охоронців з числа «Муніципальної варти».

Поділитися