23 квітня 2021 р. 12:30

Одеський виконком вирішив знести МАФи власника Літнього театру

Одеський виконком вирішив знести МАФи власника Літнього театру

Виконавчий комітет Одеської міської ради 22 квітня ухвалив рішення про демонтаж низки об'єктів, які в переліку визначаються як тимчасові споруди. 

Зокрема серед них тимчасова споруда ОК «ЖБК Комфорт Холл». Як повідомили ІзбірКому, в мерії йдеться про будівлю відділу продажів, термін угоди на розміщення якої сплинув. 

«Власник сам не бажає її зносити, тож щоб там згодом не з'явився якийсь незапланований магазин, зносим цю будівлю», - зазначили в мерії. 

Також вирішили знести групу тимчасових споруд, що розміщуються без паспорта прив’язки та укладеного договору за адресою Каманіна, 2/1 та належать Герману Когану, власнику ТОВ «Літній Театр». 

Зазначимо, що наразі підприємець судиться із Управлінням розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради, а також з Департаментом архітектури та містобудування Одеської міської ради, щоб скасувати наказ про анулювання паспорту прив'язки. Підготовче засідання призначено на 26 квітня. 

Також вирішено демонтувати чотири об'єкти КФ ТОВ «Водограй», що до листопада 2020 року належало Олегу Веретеннікову, колишньому почесному консулу Латвійської республіки в Одесі.

Нагадаємо, Виконавчий комітет Одеської міської ради вирішив зробити демонтаж ряду торгівельних об'єктів на розі вулиці Дерибасівської та Червоного провулку.   

У вересні комісія Одеської міської ради з питань житлово-комунального господарства розглядала питання щодо ліквідації КП «Парки Одеси». КП займається проведенням торгово-розважальних заходів та розміщення торгових точок і ярмарків.

В лютому директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман заявив про намір об'єднати два комунальних підприємства, що відповідають за зелені насадження в місті.

Поділитися