02 червня 2021 р. 09:34

Одеський суддя поскаржився на оголені фото та вимоги з боку малознайомої сталкерші

Одеський суддя поскаржився на оголені фото та вимоги з боку малознайомої сталкерші

Суддя Приморського райсуду Одеси Андрій Бойчук звернувся до Вищої ради правосуддя із скаргою про втручання в його суддівську діяльність з боку малознайомої, як він стверджує, жінки.

Згідно з заявою судді, п'ять років тому, він повністю задовільнив позов жінки про розірвання шлюбу, а два місяці тому, тобто вже у 2021 році, жінка, як зазначає служитель Феміди, якось дізналася, де він мешкає, та почала його переслідувати. 

Сталкінг (небажана нав'язлива увага до однієї людини з боку іншої людини або групи людей - ред.), за словами судді, полягає в тому, що жінка надсилає йому свої фото "нецензурного змісту", називає себе його дружиною. Більше того, з квітня 2021 року вона стала вимагати в Бойчука матеріального забезпечення, погрожуючи зруйнувати його суддівську кар'єру.

Раніше голова Приморського районного суду Одеси Сергій Кічмаренко поскаржився на обстріл його кабінету.

У квітні суддя Приморського районного суду Одеси Віктор Іванов поскаржився Вищій раді правосуддя та поліції на те, що його неправдиво звинуватили у вимаганні хабаря. 

Того ж місяця суддя Суворовського районного суду Одеси Інна Сувертак заявила, що відповідач по справі намагається залякати її

У березні Приморський районний суд Одеси звернувся до Вищої ради правосуддя, до президента Володимира Зеленського, до генпрокурорки Ірини Венедиктової та Ради суддів із заявою про тиск на суддів у зв'язку з рішенням про позбавлення волі одеського громадського активіста Сергія Стерненка.

У січні суддя Болградського районного суду Одеської області Алла Кравцова звернулася до Вищої ради правосуддя зі скаргою на те, що вона знайшла у матеріалах справи конверт з грошима. 

В листопаді 2020 року голова Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Олександр Боярський звернувся до Вищої ради правосуддя зі скаргою на правоохоронців, які нібито встановили в кабінеті судді прослуховуючий пристрій

Поділитися