20 грудня 2021 р. 15:28

Геннадій Труханов поскаржився на погрози від підрядника, що ремонтує школу

Геннадій Труханов поскаржився на погрози від підрядника, що ремонтує школу

Одеський міський голова під час апаратної наради 20 грудня доручив управлінню капитального будівництва скласти перелік підрядників, які викликали незадоволення муніципалітету при виконанні тих чи інших робіт.

За словами міського голови, такий крок викликаний тим, що представники однієї з компаній-підрядників, яких залучили для ремонту школи в місті, не виконує своїх обов'язків, а власники компанії взагалі погрожують мерові.

"Один підрядник, що пройшов конкурс, нічого не робить. Та мало того, вони ще й погрожують. Мені особисто погрожують, що якісь надприродні та найпотужніші сили мені зателефонують. Я маю перелякатись, а якщо я не перелякаюсь, то мені можуть оголосити нову підозру. Мовляв в підрядника потужні зв'язки у правоохоронних органах", - зазначив міський голова. 

Прізвищ тих, хто йому погрожував, Геннадій Труханов не назвав.

Імовірно, йдеться про капітальний ремонт будівлі, стадіону та елементів благоустрою території ОЗОШ №56, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Тіниста, 1, який робить згідно з укладеною угодою товариство з обмеженою відповідальністю "ЛІНККОР" за 37 мільйонів 675,9 тисяч гривень.

Угоду уклали в червні 2020 року, роботи планували завершити до 31 грудня 2021 року. Проте у квітні 2021 року строк дії договору продовжили через "документально підтверджені об’єктивні обставини" до грудня 2022 року. Зазначимо, що цінова пропозиція компанії у тому тендері була найдорожчою. 

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов звинуватив в організації акції протесту, що відбулася вранці 20 грудня, політичних діячів, що, на його думку, намагаються таким чином підвищити свою підтримку серед населення міста. 

Поділитися