02 жовтня 2021 р. 17:04

Одеських освітян відзначили державними нагородами

Одеських освітян відзначили державними нагородами

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти.

Про це повідомили в Офісі Президента.

Серед нагороджених освітян, троє педагогів з Одеської області. Тож, за значний особистий внесок у розвиток національної освіти було нагороджено:

  • Викладача, директора комунального закладу «Балтський педагогічний коледж» Сергія Іваннікова орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
  • Вчительку Одеської гімназії №1 імені А.П. Бистріної Одеської міської ради Ірину Мельникову почесним званням «Заслужений вчитель України».
  • Завідувачку кафедри Одеського національного медичного університету Олену Аппельханс почесним званням «Заслужений працівник освіти України»

Нагадаємо, що раніше президент зустрівся зі спортсменами української збірної – чемпіонами та призерами ХVI літніх Паралімпійських ігор – 2020 у Токіо і відзначив їх державними нагородами.

Загалом на Паралімпійських іграх у Токіо спортсмени здобули 98 нагород, найбільше – 20 медалей – завоювали дніпропетровці, на другому місці – спортсмени з Донецької області, які вибороли 15 нагород.

Також Володимир Зеленський заявив, що до кінця опалювального сезону 2021-2022 року тарифи на тепло і гарячу воду для населення не будуть зростати.

Поділитися