24 червня 2021 р. 12:20

Одеські рятувальники четвертий рік шукають інвестора для будівництва пожежного депо біля вокзалу

Одеські рятувальники четвертий рік шукають інвестора для будівництва пожежного депо біля вокзалу

Керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжує пошуки інвестора для будівництва нового пожежного депо в районі залізничного вокзалу. 

Про це повідомив під час засідання виконавчого комітету Одеської міської ради перший заступник одеського міського голови Михайло Кучук

За його словами, про це йому розповів керівник головного управління ДСНС в Одеській області під час особистої зустрічі. Перший заступник мера, навіть зазначив, що наразі є пропозиції від деяких інвесторів, що готові будувати нове пожежне депо, бо у старому неможливо розташувати нові сучасні пожежні машини, які більші за старі. 

"Буквально пару днів тому я зустрічався із керівництвом ДСНС в області, і сьогодні вони шукають інвесторів та підбирають ділянку для будівництва нового депо. Є навіть вже деякі пропозиції інвесторів. Є також перспектива відводу ділянки в Суворовському районі, де потрібно будувати депо та на Гагаринському плато, де треба також його будувати", - зазначив Михайло Кучук.  

Нагадаємо, Головне управління ДСНС України в Одеській області звернулося до Одеської міськради з пропозицією розмістити додаткове пожежне депо на вулиці Гагарінське плато.

В грудні 2018 року заговорили про реконструкцію 180-річного будинку пожежного депо, розташованого в Привокзальному провулку.

Зазначимо, що у 2018 році пожежне депо, в штат якого входять 14 рятувальників, відкрили в селі Визирка Лиманського району, команду також повністю забезпечили необхідним обладнанням для локалізації пожеж.

Поділитися