03 жовтня 2021 р. 11:54

Одеські офіцери громади звершили навчання у Харкові

Одеські офіцери громади звершили навчання у Харкові

Поліцейські офіцери, які представляють Одеський регіон, прослухали спеціалізований курс у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Про це повідомив сайт Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Відповідні сертифікати отримали 17 поліціянтів. Наразі вони готові стати до роботи в громадах.



Метою проєкту «Поліцейський офіцер громади», нагадали в ГУНП, є охоплення якісними поліцейськими послугами найвіддаленіших населених пункти області. Відтепер жителі зможуть звернутися безпосередньо до поліцейського, який житиме на території громади, знатиме її потреби. Такий офіцер перебуватиме на постійному зв'язку з громадянами..

Нещодавно поліцейські офіцери громади приступили до роботи у Лиманській та Дивізійській територіальних громадах Білгород-Дністровського району. 

Нагадаємо, поліцейські застрелили мешканця одного з населених пунктів Подільського району Одеської області, який влаштував на вулиці села стрілянину з рушниці. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Після того, як в розділі «Різне» пленарного засідання восьмої сесії Ренійського міської ради VIII скликання всі поточні проблеми були обговорені, всі запитання задані й усі відповіді дано, міський голова Ігор Плєхов проінформував депутатів про те, що Ренійська громада підписала меморандум з керівництвом Національної поліції в Одеській області і, таким чином, приєдналася до проєкту «Поліцейський офіцер громади».

В Ізмаїльському районі з’являться поліцейські офіцери громад. Про це стало відомо під час наради голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіона Абашева з керівниками місцевих правоохоронних органів та керівниками військових частин Ізмаїльщини, що відбулась 24 березня. 

Поділитися