02 серпня 2021 р. 19:40

Одеське комунальне підприємство судитиметься із власником автівки, що провалилася в розкоп

Одеське комунальне підприємство судитиметься із власником автівки, що провалилася в розкоп

Керівництво комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» планує звернутися до поліції з метою встановлення особи порушника та подати позов щодо відшкодування завданої шкоди майну КП. 

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

За даними КП, йдеться про інцидент на вулиці Кримській, 52, де водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався із кермуванням та провалився в розритий колектор.

"На зазначеній адресі КП «ТМО» дійсно проводило ремонтні роботи згідно з графіком підготовки до наступного опалювального опалювального сезону.  На ділянці було встановлено всі необхідні дорожні бар’єри. 15 липня розкопка була підготовлена до засипки та асфальтування, згідно з відповідним актом була передана до КП «Міські дороги»", - йдеться в повідомленні КП.

ВІДЕО: Юлія Леськова

 Нагадаємо, впала гілка клену на вулиці Пастера, 44 потрощила дві припарковані під деревом автівки гостя міста з Тернопільської області та одесита. 

Внаслідок стихії, що обрушилася на Одесу в ніч на 21 липня 2021 року, було повалено 140 дерев, у тому числі великі гілки, повідомила пресслужба Одеської міської ради.  

Поділитися