25 березня 2021 р. 19:20

Військова прокуратура вимагає мільйон за затримку постачання вежі спостереження

Військова прокуратура вимагає мільйон за затримку постачання вежі спостереження

Господарський суд Полтавської області у березні 2021 року порушив провадження у справі за позовом Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері про стягнення з комерційного підприємства пені на загальну суму майже 1 мільйон гривень за договором постачання та монтажу обладнання для однієї з військових частин Державної прикордонної служби України.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Встановлено, що, порушуючи умови договору, укладеного в липні 2020 року між військовою частиною та Товариством з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна компанія «Арія», вказане підприємство не дотрималось узгоджених строків постачання до військової частини обладнання (вежі) та несвоєчасно надало послуги з встановлення та підключення поста технічного спостереження. 

Внаслідок цього порушено інтереси держави в особі Адміністрації державної прикордонної служби України та військової частини.

Нагадаємо, прокурори Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення стосовно начальника медичної служби Подільського гарнізону за фактом недбалого ставлення до військової служби. 

Господарський суд Одеської області порушив провадження у справі за позовом військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України до одного з комерційних підприємств Одеської області про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, розміщеної в межах військового містечка на території Красненської сільської ради Тарутинського району Одеської області.

Кіберфахівці Служби безпеки України спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції викрили в Одесі посадовців кількох державних установ і міськради. 

Гектар ріллі в Одеській області коштує 31 тисячу 17 гривень, проте це не найдорожча в Україні земля за підрахунками Держгеокадастру, хоча дорожче ніж, наприклад, в Київській області, де гектар коштує 26 тисяч 531 гривню.

Сквер планують створити в районі площі Толбухіна, де під час Другої світової війни відбувалися масові вбивства одеситів.

Поділитися