02 лютого 2021 р. 21:45

Одеська райрада розподілила комунальну власність ліквідованих районів

Одеська райрада розподілила комунальну власність ліквідованих районів

Депутати Одеської районної ради вирішили на сесії 2 лютого низку питань з передачі об’єктів спільної власності територіальних громад
сіл, селищ, міст районів, які ліквідували.

Наприклад, Кароліно-Бугазьку дитячу музичну школу передали відповідній селищній громаді з балансу неіснуючого вже Овідіопольського району. Так само як й Кагалійську школу, за яку тепер відповідатиме Овідіопольська громада. 

Усатівській сільській раді передали майнові права на Біляївський центр первинної медико-санітарної допомоги. 

Біляївська міська рада отримала права на 17 об'єктів в місті, а Фонтанська на 28 об'єктів у колишньому Лиманському районі. Ще 27 об'єктів у тому ж районі передали Курісовській раді, шість - Красносільській, 13 - Южненській, 26 - Визирській та 68 - Доброславській селищній раді. 

Серед тих, що передали Доброславській раді фігурує також музична школа в Доброславі. 

Нагадаємо, Одеська районна рада не змогла на засіданні 2 лютого затвердити регламент своєї роботи, тож проголосувала за те, щоб працювати за тимчасовим регламентом ще місяць.   

перша сесія Одеської районної ради у 2021 році відбулася 2 лютого - це було вже четверте засідання цього новоутворення і три перших воно працювало за тимчасовим регламентом. 

Перша в 2021 році сесія Одеської обласної ради відбулася 2 лютого і вона була позачерговою.

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився 3 лютого скликати першу сесію міської ради у 2021 році, вона ж четверта для новообраної міськради. 

У грудні депутати Одеської райради під час другого засідання 29 грудня вирішили об'єднатись у п'ять фракцій, тобто майже усі партії, які мають представників у раді. Перша сесія районної ради відбулася 15 грудня

Поділитися