20 травня 2021 р. 08:50

Одеська обладміністрація витратить мільйон на висвітлення власної діяльності

Одеська обладміністрація витратить мільйон на висвітлення власної діяльності

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про виділення коштів управлінню комунікацій та інформаційної політики.

Про це повідомили у пресслужбі ОДА.

Розпорядження передбачає виділення 1 мільйона гривень для оплати витрат з висвітлення діяльності адміністрації за рахунок видатків, передбачених на реалізацію заходів Програми висвітлення діяльності Одеської обласної ради та обласної державної адміністрації у засобах масової інформації на 2021-2023 роки.

Управлінню комунікацій та інформаційної політики Одеської обласної державної адміністрації слід до 27 грудня 2021 року поінформувати обласну державну адміністрацію про цільове використання коштів.

Нагадаємо, Громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети!» започаткувало перший в країні експертний інформаційно-роз’яснювальний онлайн-майданчик, який працюватиме наживо у режимі реального часу.

На сесії у квітні депутати Одеської обласної ради погодилися внести зміни у програму висвітлення діяльності Одеської обласної ради у засобах масової інформації на 2021-2023 роки, то її обсяг збільшиться з 6 млн 351 тис. грн до 8 млн 997 тис. грнПричина - поява у додатку № 3 до програми пункту "Висвітлення діяльності Одеської обласної державної адміністрації засобами масової інформації", тоді як раніше в документі була вказана лише облрада. Цьогоріч на зазначені цілі можуть виділити близько 3 млн грн. 

Поділитися