19 квітня 2021 р. 18:20

Одеська міськрада витратить 25 тисяч на військово-патріотичну гру, яку проведуть попри карантин

Одеська міськрада витратить 25 тисяч на військово-патріотичну гру, яку проведуть попри карантин

Одеський міський голова Геннадій Труханов затвердив кошторис на участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Про це повідомила пресслужба муніципалітету. 

Департаменту фінансів Одеської міської ради доручено перерахувати 25 тисяч гривень на організацію проведення у травні 2021 року І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») із дотриманням карантинних обмежень.

А також забезпечення участі команд-переможниць І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гроші виділять у рамках Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я – одесит, патріот України» на 2021-2026 роки.

Нагадаємо, на честь Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України в Одесі проведуть військово-морський парад і ряд інших заходів.

Нагадаємо також, що незважаючи на зростання в Одеській області кількості випадків захворювання на COVID-19 та кількості померлих через цю хворобу, в Одеській області планують проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 

Поділитися