03 листопада 2021 р. 17:20

Одеська міськДАБІ дозволила відкрити паркінг в новому «Острові»

Одеська міськДАБІ дозволила відкрити паркінг в новому «Острові»

Консультативно-дорадча комісія Управління Державної архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради дозволила відкриття підземного паркінгу з торгівельно-офісними приміщеннями за адресою: вулиця Новощіпний ряд, 2.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник управління Олександр Авдєєв.

«Будівельні роботи виконувались на підставі декларації про початок виконання будівельних робіт, виданого Інспекцією ДАБК в Одеській області ще 29 березня 2013 року. На об’єкті виконані будівельні роботи відповідно до проєктної документації, змонтована та введена в експлуатацію система пожежної сигналізації та димовидалення, виконаний благоустрій прилеглої території та умови доступності маломобільних груп населення, місткість дворівневого підземного паркінгу становить 145 машиномісць. Замовником будівництва надана вся виконавча документація», - йдеться в повідомленні.

Раніше виконуючий обов'язки директора департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Артем Сидоренко під час апаратної наради в муніципалітеті 27 вересня повідомив, що облаштування майданчику для паркування автівок, які ведуть оптову торгівлю на так званому нічному «Привозі», потребує від 6 до 10 місяців. 

В серпні торгівельний центр «Острів» демонтував квіткові ряди на вулиці Катерининській навпроти ринку «Привоз». 

Ділянку вздовж ринку «Привоз» на вул. Катерининській відкрили для руху автотранспорту наприкінці липня, і тоді  міський голова Геннадій Труханов повідомив, що на осінь заплановано висадку дерев уздовж дороги. Крім того, пообіцяв навести лад з квітковими павільйонами.

Переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонту стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Крім того, управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощіпний Ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного Ряду.

Поділитися