09 квітня 2021 р. 21:00

Одеська мерія скасувала громадські слухання щодо проєкту на території кладовища

Одеська мерія скасувала громадські слухання щодо проєкту на території кладовища

Мерія Одеси скасувала громадські слухання щодо проєкту детального плану території біля Єврейського кладовища, який з 25 березня по 28 травня проходить процедуру обговорення.

Вони повинні були відбутися сьогодні в адмінбудівлі на Косівській вулиці.

«У зв'язку з дією обмежень карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавирусной хвороби (COVID-19), проведення громадських слухань зазначеного проекту документа державного планування і звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту у вигляді масового заходи 9 квітня 2021 року скасовано», - йдеться в повідомленні муніципалітету.

Нагадаємо, Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради запросив містян на громадські обговорення проєкту документа державного планування - детального плану території у межах вулиць: Промислова, Хімічна, М. Грушевського та Плієва.  

У червні минулого року Одеський муніципалітет повідомив про проведення громадських обговорень детального плану території в межах вулиць Старопортофранківської, Градоначальницької, Мечникова і Торгової, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту.

Громадські слухання з приводу зміни назв проспекту Небесної сотні та вулиці Інглезі, які організував муніципалітет, у грудні минулого року завершилися нічим.

Поділитися