15 березня 2021 р. 17:20

Одеська мерія оскаржила протиправність будівництва у Маячному провулку

Одеська мерія оскаржила протиправність будівництва у Маячному провулку

П`ятий апеляційний адміністративний суд відкрив провадження за апеляційною скаргою Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради на рішення Одеського окружного адміністративного суду щодо скасування містобудівних умов та обмеження для проєктування об`єкта будівництва житлового комплексу «Простір на Маячному» за адресою: Маячний провулок, 11.

Про це йдеться в ухвалі ПААС. 

У січні Одеський окружний адміністративний суд визнав протиправними та скасував містобудівні умови та обмеження для проєктування об`єкта будівництва житлового комплексу «Простір на Маячному» за адресою: Маячний провулок, 11.

Наприкінці грудня П'ятий апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Одеського окружного адміністративного суду щодо забезпечення позову шляхом заборони робіт до розгляду по суті справи за позовом одеського осередку «Автомайдан» до товариства з обмеженою відповідальністю «Вест Білдінг Україна».

Одеський окружний адміністративний суд ще у листопаді заборонив товариству з обмеженою відповідальністю «Вест Білдінг Україна» будівництво у провулку Маячний, 11.

Однак компанія вирішила оскаржити це рішення, крім того на її бік стали представники міського управління Державного архитектурно-будівельного контролю. 

У 2018 році в історичному центрі Одеси, на вулиці Ковальська, 55-а, фірма «Вест Білдінг Україна» також оформляла землю під обслуговування адмінбудівлі та тут же почала підготовчі роботи по зведенню шестиповерхового житлового комплексу, або клубного будинку «Bezalel» на 68 квартир. 

Поділитися