06 вересня 2021 р. 21:04

Одеситку можуть оштрафувати через ночівлю з немовлям на дитячому майданчику

Одеситку можуть оштрафувати через ночівлю з немовлям на дитячому майданчику

Поліція склала протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків на жінку, яка п'ять днів ночувала на батутах дитячого майданчику. 

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області, про те, що в Суворовському районі на батутах просто неба ночує жінка з немовлям, поліцейським стало відомо з мережі Інтернет.

Особи 21-річної матері та її двохмісячного сина встановлені. Життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Про родину правоохоронці сповістили Службу у справах дітей.

Громадянка, про яку йшлося, виявилася місцевою жителькою. Вона пояснила, що посварилася з рідними, забрала маленького сина і пішла з ним на майданчик, де працює охоронцем батько дитини.

Зараз вона з двомісячним сином тимчасово оселилася у знайомих свого цивільного чоловіка. Подальшою долею родини опікуватиметься служба у справах дітей.

Жінку притягатимуть до відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від 850 – 1,7 тисячу гривень.

Нагадаємо, на стіні будинку на вулиці Базарній в Одесі невідомі залишили образливий напис на адресу біженців з Афганістану.

Поліцейські розпочали перевірку за фактом псування дошки, встановленої в пам'ять про десятника організації "Правий сектор" Ігоря Іванова, який загинув під час зіткнень проукраїнських і проросійських активістів 2 травня 2014 року в Одесі.

Рятувальники вимушені були гасити пожежу на звалищі що за межами села Абрикосове, Шабської територіальної громади Білгород-Дністровського району.  

Поділитися