29 червня 2021 р. 15:19

Нардеп-одесит оприлюднив довідку про свою тверезість за кермом

Нардеп-одесит оприлюднив довідку про свою тверезість за кермом

Народний депутат Ігор Васильковський оприлюднив висновок щодо результатів огляду з метою виявлення стану будь-якого сп'яніння за кермом під час нещодавнього інциденту. 

Як зазначив нардеп на своїй сторінці в Facebook, висновок негативний - ознак сп‘яніння не виявлено.

У документі вказано, що народний обранець здав аналіз о 14:55, тобто через 12 годин після інциденту. Нагадаємо, у коментарі ІзбірКому 28 червня Ігор Васильковський повідомив, що всі необхідні аналізи на наявність в організмі алкоголю і наркотичних речовин він здав вранці. 

Зазначимо, що інцидент стався вночі 28 червня: спіробітники патрульної поліції Одеси зупинили автомобіль Toyota Land Cruiser, за кермом якого перебував нардеп.

Ігор Васильковський навесні був серед найменш активних депутатів-мажоритарників Одещини, бо пропустив більше половини голосувань та не мав жодного виступу.

Також Ігор Васильковський задекларував найбільшу суму доходів – 3 мільйони 12 тисяч 146 гривень, значну частину яких склав дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав – 1 мільйон 50 тисяч гривень, а також орендні платежі – 659 тисяч 416 гривень. 

Верховна Рада України схвалила в другому читанні законопроєкт № 4651, який передбачає ув’язнення за недостовірну інформацію в декларації чи її неподання.

Окрім того, парламентарі ухвалили у другому читанні закон № 5304, який передбачає збільшення видатків з держбюджету 2021 на здійснення правосуддя місцевими, апеляційними судами та функціонування органів і установ правосуддя на 600 мільйонів гривень.

Поділитися