13 жовтня 2021 р. 17:05

На засідання справи колишнього голови ДСНС Одещини ніхто не з'явився

На засідання справи колишнього голови ДСНС Одещини ніхто не з'явився

Чергове засідання у справі екс-глави ГСЧС в Одеській області Віктора Федорчака не відбулися через те, що в Малиновський районний суд ніхто з учасників процесу не з'явився.

Віктора Федорчака підозрюють в невиконання своїх зобов'язань, що призвело до 3 трагічним пожеж і 33 смертей, нагадало вдиання УСІ.

У Малиновському суді Одеси 2 вересня тривало дослідження документів і доказів, а також відбувся допит двох потерпілих у справі щодо трьох пожеж через можливу службову недбалість.

Віктор Федорчак обвинувачується у службовій недбалості, тобто невиконанні або неналежному виконанні своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб.

В провадженні суду перебуває кримінальне провадження за фактом обставин, які встановлені досудовим слідством. Йдеться про систематичне неналежне виконання обвинуваченим своїх службових обов’язків, що привело до пожеж:

Поділитися