01 серпня 2021 р. 12:55

На складах у селі поблизу Одеси спалахнула сильна пожежа

На складах у селі поблизу Одеси спалахнула сильна пожежа

В селі Нерубайське Одеського району спалахнула масштабна пожежа на складах, повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Займання сталося вранці 1 серпня. Після прибуття на місце події рятувальники з'ясували, що зайнялося горюче облицювання стіни складського приміщення. Вогонь перекинувся на дах будинку.  З пожежею боролися 84 рятувальники.



Через значну задимленість їм довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання і зору.

Гасіння ускладнювалося через поривчастий вітер. Площа пожежі склала близько 10 тисяч квадратних метрів. Жертв немає. За інформацією деяких ЗМІ, спалахнули склади мережі супермаркетів "АТБ".

О 12.25 рятувальники приборкали пожежу. Причина займання та розмір збитків встановлюються.

Нагадаємо, пожежа в одному з приміщень заводу "Сальканат" на вулиці Водопроводній неподалік від залізничного вокзалу сталася вранці 7 липня. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, рятувальники дізналися про подію о 5:50. 

На території Окнянської територіальної громади Подільського району Одещини сталася пожежа на полі. Поліцію про це поінформували фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій. Після гасіння пожежі поліцейські провели низку першочергових слідчих дій - оглянули місце події, допитали свідків і власника земельної ділянки, повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області. Вогонь знищив 13 гектарів зернових. 

Після отримання виклику рятувальники прибули на місце пожежі, яка виникла у 30-типоверховому будинку. Така була легенда навчань, що відбулися в Одесі, повідомила пресслужба регіонального Головного управління ДСНС.

До Приморського районного суду передали обвинувальний акт стосовно власника готелю на вулиці Посмітного, де в січні 2021 року спалахнула пожежа.

Наразі продовжується розглядання справи щодо колишнього начальника ГУ ГСЧС в Одеській області Віктора Федорчака. 

Поділитися