11 березня 2021 р. 18:22

На подвір'я в Одесі впав квадрокоптер з вибухівкою

На подвір'я в Одесі впав квадрокоптер з вибухівкою

Телефонне повідомлення про те, що на придомовій території будинку на вулиці Дачній в Київському районі Одеси виявлені уламки вибухового пристрою та квадрокоптера, надійшло до поліції близько першої години дня 11 березня.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

На місці працювала слідчо-оперативна група та спеціалісти-вибухотехніки. Обставини події та причетні до неї особи встановлюються. Вирішується питання про правову кваліфікацію. 

Внаслідок події ніхто не постраждав. 

Нагадаємо, в серпні 2020 року співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача Одеського апеляційного суду муляж бойової гранати

Також в серпні того року двоє невідомих атакували колишнього депутата Кілійської районного ради, а зараз громадського діяча Анатолія Коломійця неподалік від спортивного комплексу «Краян» в Одесі. Нападники кинули в бік автомобіля Анатолія Коломійця дві гранати, а він у відповідь почав стріляти в них.

У червні у селі Дачне вибухнула граната. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей. Троє жителів села Дачне віком від 23 до 29 років принесли додому до одного з них кілька знайдених у місцевому кар’єрі гранат РГД-5 і почали розбирати.

Мешканець селища Таїрове Овідіопольського району Одеської області вночі 7 червня 2020 року, повідомив у поліцію про те, що на його подвір'ї вибухнув невідомий предмет. За попередніми висновками фахівців, вибухнула граната РГД-5, її рештки поліцейські направили на експертне дослідження. 

Поділитися