10 листопада 2021 р. 09:34

На одеському пляжі згорів нічний клуб

На одеському пляжі згорів нічний клуб

Нічний клуб «True Man Hot Boat», що розташовувався на пляжі «Дельфін» в Приморському районі Одеси, згорів вночі 9 листопада.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС України в Одеській області, про загоряння пожежники дізналися о 22:47.

По прибутті на місце виклику рятувальники встановили, що зайнялася окремо розташована одноповерхова дерев'яна будівля з відкритими терасами.

Пожежа була локалізована о 23:32 та ліквідована о 00:15 на площі 400 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає, тому що клуб не працював через завершення туристичного сезону.

Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 6 одиниць техніки та 22 рятувальники.

31 серпня рятувальники вимушені були знову гасити пожежу на звалищі що за межами села Абрикосове, Шабської територіальної громади Білгород-Дністровського району. 

Зазначимо, що 17 серпня тут же вирувала пожежа. І також підозрювали підпал.

Одеські рятувальники ввечері 14 червня ліквідували загоряння в будівлі покинутого санаторію «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, про пожежу рятувальники дізналися  19:19, а прибувши на місце виклику, вони встановили загоряння в закинутій будівлі на четвертому поверсі.

Це третя за п'ять років пожежа в покинутому санаторії. 25 вересня 2018 року один з корпусів санаторію також горів. А листопаді 2017 року згорів вщент. 

Нагадаємо, 4 червня минулого, 2020 року, поліція повідомила про затримку державного регістратора, який допоміг свого часу відвести у законного власника - ПАТ «Укрпрофоздоровниця» - одеський санаторій «Червоні зорі» на вулиці Бернардацці.

Поділитися