18 листопада 2021 р. 09:50

На Одещині за два дні згоріли дві бази відпочинку

На Одещині за два дні згоріли дві бази відпочинку

Дві бази відпочинку згоріли протягом тижня в Грибівці та Южному Одеської області.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, 15 листопада надійшло повідомлення загорання будинку на території бази відпочинку  "Лаванда", за адресою: село Грибівка, вулиця Середня, 1.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили загорання двоповерхового дерев´яного будинку відкритим полум´ям на орієнтовній площі 300 квадратних метрів. Гасіння пожежі ускладнювалося сильними поривами вітру .

Друга база відпочинку розташована з іншого краю від Одеси в Южному.

17 листопада, також ввечері, а саме о 20:50, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в місті Южне, по вулиці Якірна, 9, виникла пожежа на колишній базі відпочинку "Південна хвиля".

По прибуттю на місце пожежі, рятувальниками було встановлено загорання дев'яти закинутих дерев'яних будиночків.

О 22:06  пожежа була ліквідована на загальній площі 100 квадратних метрів.

Причина пожежі – встановлюється.

Загиблих та постраждалих не виявлено в обох випадках.

Раніше цієї осені повідомлення про пожежу на базі відпочинку «Фелічіта» у селищі міського типу Затока надійшло до диспетчера Державної служби з надзвичайних ситуацій о 6:20 8 вересня.

У понеділок, 20 липня 2020 року, о 3:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння на базі відпочинку "Граніт", яка розташована на вул. Приморська, 99-А у смт Затока, Білгород-Дністровського району.

Коли рятувальники прибули на місце виклику, горіли шість дерев'яних будівель на базах відпочинку "Граніт" та "Атлантида".

Поділитися