24 вересня 2021 р. 15:20

На Одещині побились депутат та керівник апарату виконкому

На Одещині побились депутат та керівник апарату виконкому

Депутат Саратської селищної ради, колишній селищний голова Анатолій Нєгодяєв побився із керівником апарату виконкому Михайлом Тодоровим.

Як стверджує сам Анатолій Нєгодяєв, він намагався потрапити на засідання земельної комісії, яку проводили за закритими дверима, повідомляє "Думська".  

Михайло Тодоров ніби фізично перешкоджав йому, а потім несподівано завдав удару головою в обличчя, вибивши зуб і пошкодивши ніс. Потерпілий вже пройшов огляд в місцевій лікарні. Зараз Нєгодяєв знаходиться в поліції і має намір пройти судово-медичне обстеження.

Сам Анатолій Нєгодяєв пов'язує ці події з призначеною на 29 вересня сесією ради, на якій, серед іншого, будуть вирішуватися земельні питання.

Політична обстановка в громаді загострилися після того, як на нещодавній сесії депутати призупинили процеси виділення ділянок для особистих господарств (до 2 га) і одночасно дали «добро» на передачу в довгострокову оренду фермерському господарству трьох ділянок площею більше 120 гектарів.

Анатолій Нєгодяєв вважає це лобіюванням інтересів господарства, голова якого є депутатом цієї ОТГ: таке рішення дозволяє господарству відібрати потрібну їм землю до того, як її зможуть оформити жителі.

Нагадаємо, поліцейські розпочали провадження за фактами хуліганства, масових заворушень та насильства щодо працівників правоохоронного органу, що сталися після ходи Маршу рівності 28 серпня. 

Поділитися