07 червня 2021 р. 17:12

Муніципалітет вимагає знести багатоквартирні будинки, що зводять на місці приватних

Муніципалітет вимагає знести багатоквартирні будинки, що зводять на місці приватних

Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради звернулося до суду через будівництво двох триповерхових будинків, що споруджують на місці приватних.

Про це підчас апаратної наради повідомив начальник управління Олександр Авдєєв

За словами чиновника, дозвіл на будівництво його ініціатори отримали під виглядом зведення іншого приватного житла, але почали будувати триповерхові будинки. 

Начальник управління додав, що на ці будівлі накладено арешт. Проблема полягає в тому, що власник будинків помер, а його дружина ще не стала бенефіціаром.    

Також мерія звернулась до поліції, проте не чекає вже реакції правоохоронців та подає в суд. 

Нагадаємо, П’ятий апеляційний адміністративний суд повністю задовольнив вимоги управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради щодо будівництва на Рішельєвській, 41.   

10 липня 2020 року Одеський окружний адміністративний суд відкрив провадження про скасування повідомлення про початок виконання будівельних робіт через розбіжності в документах. Але 25 січня у задоволенні адміністративного позову управлінні відмовили

Нагадаємо, раніше Одеський окружний адміністративний суд заборонив будівельні роботи на Лідерсівському бульварі 7, 9, задовільнивши заяву позивача - заступника обласної прокуратури про вжиття заходів забезпечення позову.   

Поділитися