18 січня 2021 р. 12:50

Мерія перевірить усі хостели міста через недільну пожежу

Мерія перевірить усі хостели міста через недільну пожежу

Мешканців готелю на вулиці Посмітного в Одесі, що згорів 17 січня, поселили в готелі "Адмірал" - загалом це вісім осіб.

Про це повідомив під час засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації голова Приморської районної адміністрації Марат Корольов

За його словами, люди мешкали в готелі тривалий час, тож він перетворився на звичайний будинок, де люди знімали номери як квартири. 

За словами, голови департаменту муніципальної безпеки Віктора Кузнєцова, найвірогіднішою причиною займання будівлі є перевантаження електричної проводки, тому що мешканці вмикали обігрівачі. 

Стосовно постраждалих: один з них громадянин Марокко він отруївся димом та знаходиться в лікарні. Також в лікарні жінка - громадянка України, яка окрім отруєння димом ще й має опіки 30% тіла.   

В свою чергу Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився перевірити усі хостели міста, щоб розуміти, на яких умовах там проживають люди.    

Нагадаємо, Державна служба з надзвичайних ситуацій в Одеській області станом на 6 ранку 18 січня про пожежу на Посмітного, де загинули двоє людей, а ще двоє постраждали. 

Нагадаємо також, що наразі продовжується розглядання справи щодо колишнього начальника ГУ ГСЧС в Одеській області Віктора Федорчака. 

Експосадовець підозрюється у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки, зокрема пожежі:

Поділитися