01 квітня 2021 р. 15:40

В Одеській мерії відбулись кадрові зміни через появу нових департаментів

В Одеській мерії відбулись кадрові зміни через появу нових департаментів

Одеський міський голова Геннадій Труханов вніс зміни у штатну чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік з урахуванням створення Департаменту з благоустрою міста та Департаменту земельних ресурсів.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба Одеської міської ради. 

В Департаменті благоустрою будуть працювати 26 штатних одиниць, а в Департаменті земельних ресурсів - 50. 

Також змінилася кількість співробітників в департаментах:

  • архітектури та містобудування Одеської міської ради із 73 одиниць на 56.
  • інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради з 21 одиниці на 25.
  • комунальної власності Одеської міської ради з 85 одиниць на 35.
  • міського господарства Одеської міської ради з 55 одиниць на 49.
  • надання адміністративних послуг Одеської міської ради з 232 одиниць на 242.

А також управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради з 33 одиниць на 32 одиниці. 

Також встановлюється, що з урахуванням вищевказаних змін штатна чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік змінюється з 1 тисячі 976 одиниць на 1 тисячу 991, кількість штатних одиниць резерву змінюється з 24 одиниць на дев'ять одиниць.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився зменшити кількість співробітників Департаменту охорони здоров'я міської ради на одну одиницю з 38 до 37 людей.

У лютому Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження, яким скоротив чисельність співробітників Юридичного департаменту муніципалітету зі 111 працівників до 107.

Одеський міський голова Геннадій Труханов наприкінці минулого року затвердив штатну чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік, яка залишилася незмінною - 1 тисяча 981 особа.

У жовтні минулого року Одеський міський голова Геннадій Труханов змінив своє розпорядження від 28 грудня 2019 року «Про штатну чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік».

Міський голова зменшив чисельність адміністративно-господарського департаменту Одеської міської ради з 15 одиниць на 12 одиниць. Натомість департаменту бухгалтерського обліку, звітності та закупівель Одеської міської ради додали три штатні одиниці. Тож тепер в цьому департаменті будуть працювати не 12, а 15 осіб. 

В червні міський голова Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про внесення змін до свого попереднього розпорядження, яким затверджувалася штатна чисельність апарату Одеської міської ради та її виконавчих органів на 2020 рік. 

У березні Труханов своїм розпорядженням збільшив штат апарату Одеської міськради одразу на 36 одиниць за рахунок резерву. А у лютому міський голова збільшив кількість працівників автотранспортного господарства.

Раніше, у січні, мер додав працівників у муніципальну службу розвитку торгівлі.

Поділитися