26 липня 2021 р. 14:52

Майже 150 дерев знищила нещодавня негода в Одесі

Майже 150 дерев знищила нещодавня негода в Одесі

Внаслідок стихії, що обрушилася на Одесу в ніч на 21 липня 2021 року, було повалено 140 дерев, у тому числі великі гілки, повідомила пресслужба Одеської міської ради.  

Наразі працівники КП «Міськзелентрест» вже розпиляли і вивезли 133 повалених дерева, у роботі залишаються ще сім.

Крім того, озеленювачі виконують роботи з очищення плиткового покриття скверів і парків від ґрунту і піску, який нанесло дощовими потоками. Відновлюють розмиті клумби та виконують інші поточні роботи.

26 липня працівники «Міськзелентресту» очистили плиткове покриття в Міському саду. У належний вигляд також приведені пам'ятники і садовий інвентар (лавки і урни). 

Нагадаємо, величезні затори, що утворилися внаслідок підтоплення Одеси через потужну зливу, не дозволяли одеситам і гостям міста вчасно дістатися з Суворовського району в центр. Про це повідомили кореспонденти ІзбірКома.

Для мешканців вулиці Шефської в Одесі, які не можуть через негоду перебувати в своїх домівках, організовано мобільний пункт для тимчасового розміщення. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Нагадаємо, сильні дощі випали в центральній та північній частині Одеської області. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС регіону.

Так, 20 липня рятівники 4 рази виїжджали на прибирання дерев з проїжджої частини дороги в смт Любашівка Подільського району. В цьому населеному пункті, як повідомив Telegram-канал THE WEATHER LAB, за декілька годин випало 45 мм опадів. Очевидці зафіксували шквальні пориви вітру і випадіння граду розміром до 88 мм у діаметрі. Дощило і в Роздільній. 

Велика злива спричинила повінь у селі Пиріжна Кодимської міської територіальної громади, повідомив офіційний сайт міської ради. 

Поділитися