18 жовтня 2021 р. 17:14

Колишній заступник мера Одеси став позаштатним радником в комітеті Верховної Ради

Колишній заступник мера Одеси став позаштатним радником в комітеті Верховної Ради

Колишній заступник Одеського міського голови Андрій Котляр отримав посаду позаштатного консультанта комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Про це повідомив голова комітету народний депутат Дмитро Лубінець

"Понеділок почав з приємної місії! Вручив посвідчення позаштатного консультанта Комітету Андрію Івановичу Котляру. Переконаний, що його досвід та знання стануть в нагоді в нашій спільній роботі! Бажаю успіхів!", - зазначив він на своїй сторінці у Facebook. 

Під час сесії Одеської міської ради, яка відбулася 29 квітня, міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, виніс на порядок денний питання виключення зі складу виконавчого комітету своїх заступників Петра Рябоконя та Андрія Котляра. 

Тоді Одеський міський голова Геннадій Труханов відмовився задовольнити прохання депутатів і пояснити причини звільнення цих заступників. У розпорядженнях вказано, що заступники йдуть за згодою сторін.

Андрій Котляр почав виконувати обов'язки заступника в липні 2015 року, а позбувся приставки в.о з лютого 2016 року.

З 2009 по 2014 роки займався громадською діяльністю (робота з ветеранами).

З червня 2014 року по червень 2015 року був начальником управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та протидії корупції Одеської обласної державної адміністрації. 

Поділитися