10 грудня 2021 р. 22:05

Колишній головний архітектор Кропивницького хоче очолити архітектурний департамент в Одесі

Колишній головний архітектор Кропивницького хоче очолити архітектурний департамент в Одесі

Колишній начальник управління архітектури та містобудування Кропивницької міськради Вадим Мездрін планує посісти аналогічну посаду в Одеський міській раді.

Декларацію кандидата він надав Національному агентству з питань запобігання корупції.

Згідно з документом йому належить квартира в Кропивницькому (колишній Кіровоград - ред.) 88,3 квадратних метри та ділянка землі в 1 тисячу квадратних метрів. 

В дружини Катерини Мездріної є автомобіль Toyota Camry 2013 року випуску та мікроавтобус ГАЗ 32213 ПЕ СПГ 2002 року випуску, а у самого Вадима Мездріна автопричіп. 

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи Вадима Мездріна у ТОВ "ЮСТАР-БУД" склала минулого року 94,8 тисяч гривень, а його жінка-підприємець отримала 374,2 тисячі.

У травні 2019 року Вадим Мездрін звільнився з посади головного архитектора Кропивницького, заявивши, що бажає рухатись далі та зайнятися архітектурною діяльністю з більшим змістом творчості.

Нагадаємо, у листопаді міський голова Одеси Геннадій Труханов розпорядився оголосити конкурс на заміщення посади директора Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради – головного архітектора міста.

У грудні 2020 року Одеський міський голова Геннадій Труханов звільнив виконуючого обов'язки головного архитектора Одеси Михайла Шайденка та призначив йому заміну.

Виконання обов’язків директора департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради – головного архітектора міста поклали на завідувачку сектору архітектури Приморського району Тетяну Боринську

Поділитися