28 квітня 2021 р. 16:19

Кабмін погодив голів двох райдержаміністрацій на Одещині

Кабмін погодив голів двох райдержаміністрацій на Одещині

Кабінет Міністрів України погодив кандидатури голів Болградської та Подільської районних державних адміністрацій в Одеській області.

Як стало відомо під час засідання уряду 28 квітня, Болградську РДА має очолити Геннадій Бамбура, а Подільську Михайло Лазаренко

Геннадій Бамбура раніше очолював Любащівську районну державну адміністрацію у 2020 році. 

До цього керував відділенням товариства з обмеженою відповідальністю «Вендор-Фінанс».

Народився у селі Солтанівка Любашівського району. Має дві вищі освіти: перша - облік і аудит, економіст з бухобліку і фінансів, а друга - магістр фінансів. 

Живе Геннадій Бамбура разом із дружиною Тетяною та донькою. Тетяна Бамбура працює заступником начальника персоніфікованого обліку осіб з інвалідністю, ветеранів війни і праці управління соціального захисту населення Любашівської РДА.

Г. Бамбура - перший праворуч

Михайло Лазаренко народився 21 липня 1964 року в селі Плоске Балтського району. У 2019 році балотувався в парламент як висуванець від своєї політичної сили по округу № 137 (Подільськ-Балта-Вікна-Саврань-Кодима).

У 2017 році, попередньо проаналізувавши е-декларації депутатів Одеської обласної ради, ІзбірКом зібрав найцікавішу інформацію в чотири топу.

Михайло Лазаренко увійшов в два: топ мільйонерів, задекларувавши 1 млн 865 тис. грн, і в топ власників землі, який він взагалі очолив, задекларувавши земельні ділянки загальною площею 150 га у нього самого, а також 4,66 га у дружини.

Цікаво, що Кабінет Міністрів України ще під час засідання 15 липня 2020 року погодив кандидатуру депутата Одеської обласної ради Михайла Лазаренка («Батьківщина») на посаду голови Подільської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький 18 березня представив нового голову Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіона Абашева.

У січні 2021 року Кабінет Міністрів погодив призначення Родіона Абашева головою Ізмаїльської РДА Одеської області.

Також Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Юрія Крука головою Одеської районної державної адміністрації Одеської області.

Поділитися