14 січня 2021 р. 15:43

Хто очолив поліцію в новостворених районах Одещини

Хто очолив поліцію в новостворених районах Одещини

Керівництво Національної поліції в Одеській області "перетасувало" керівні кадри районних відділів поліції Одещини згідно із змінами в адміністративному устрої. 

Так, новим виконуючим обов'язки керівника Ізмаїльського районного відділу поліції призначили Олександра Кучугура, який до цього очолював Хаджибеївський відділ поліції в Одесі. Зазначимо, що з 2016 по 2017 роки він вже працював у Ізмаїлі заступником начальника Ізмаїльського відділу поліції.

Працювати у правоохоронних органах він почав з 1999 року. До 2014 служив у підрозділах держслужби по боротьбі з економічною злочинністю, а із 2014 по 2016 роки у підрозділі по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми.

З 2016 по 2017 роки був заступником Ізмаїльського відділу поліції, а з 2017 року очолив Усатівське відділення поліції. В листопаді 2018 року призначений т.в.о. начальника Арцизького відділу поліції. 

В підпорядкованих йому відділах Рені та Кілії також сталися зміни керівництва. Тимчасовими керівниками призначили Івана Триколича та Миколу Песчанського.

Сергій Зайков - колишній начальник Ізмаїльського відділу поліції перейшов до Одеського районного управління №1 на цю посаду Таїровського відділу.

На посаду тимчасово виконуючого обов’язки начальника Одеського районного управління поліції № 1 призначено Олександра Коцара, йому підпорядковані п'ять відділів поліції.

З 2014 року він працював начальником Долинського райвідділу поліції в Кіровоградській області, але вже в наступному році очолив Лубенський ОП, а в 2016 році він перебрався в Полтаву, де став главою Кремечуцького відділу. У 2017 році Коцара перевели командувати Київським райвідділом Харкова. Тоді ГУНП в Харківській області очолював Олег Бех, він же і представив Коцара колегам. Після того, як в 2019 році Бех поїхав в Одесу, де, змінивши Дмитра Головіна, став начальником ГУНП в Одеській області, Олександр Коцар відправився за ним. В Одесі Коцар став начальником Приморського райвідділу.

Посаду т.в.о. начальника Одеського районного управління поліції № 2 посів Вадим Кулібаба. До цього був заступником начальника Суворовського ВП в Одесі ГУНП в Одеській області. З 2016 року працює у Хаджибеївському та Суворовському відділах поліції Одеської області. 

Т.в.о. керівника Березівського районного відділу поліції став Володимир Панченко, який до цього був заступником начальника відділу, а потім начальником слідчого відділення Лиманського відділу поліції ГУНП в Одеській області.

З 2017 року працював у Комінтернівському, а потім Лиманському відділі поліції. 

Т.в.о. керівника Білгород-Дністровського районного відділу поліції став Олег Чукань, колишній начальник Овідіопольського відділу поліції.

В 2017 році працював старшим оперуповноваженим Головного управління Національної Поліції у місті Києві, з 2018 по 2019 роки в Чорноморському відділі.

Т.в.о. начальника Болградського районного відділу поліції став Роман Галкін, який очолював до цього Арцизький відділ. 

Свою службу в органах МВС Роман Галкін почав в 1994 році. Починав з посади оперуповноваженого Арцизького райвідділу, після очолював цей відділ. У 2015 році був призначений на посаду начальника Саратського РВ ГУМВС України в Одеській області, де пропрацював близько двох років. У 2017 році правоохоронця ненадовго повернули в Арциз, після чого призначили начальником Ізмаїльського відділу поліції.

Т.в.о. начальника Роздільнянського районного відділу поліції став Вячеслав Маковій, колишній очільник Портофранківського відділення поліції в Приморському районі Одеси. 

На посаду т.в.о. начальника Подільського районного управління поліції призначили Олександра Ноздратенка. У поліцію він прийшов із НАБУ. До 2018 року працював дільничним, а потів очолював Савранське відділення поліції. Звідти він перейшов до ГУНП України в Одеській області. 

Нагадаємо, 17 липня минулого року Верховна Рада підтримала проєкт постанови № 3650 про ліквідацію 490 існуючих районів і створення замість них 136 нових. 

В Одеській області створили такі райони:

  • Роздільнянський, 
  • Березівскій, 
  • Подільський, 
  • Білгород-Дністровський, 
  • Ізмаїльський,
  • Болградський, 
  • Одеський. 

Нагадаємо також, що суди наклали адміністративне стягнення за статтею Кодексу України про адміністративні порушення 44-3 "Порушення правил щодо карантину людей" на 353 жителів Одеської області. 

Кабінет міністрів України погодив законопроєкт, який передбачає адміністративну відповідальність за порушення самоізоляції чи обсервації.

Поділитися