05 жовтня 2021 р. 11:20

Гриневецький затвердив на посадах "головних" із сімейної політики та цифрових трансформацій

Гриневецький затвердив на посадах "головних" із сімейної політики та цифрових трансформацій

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький представив підлеглим нових очільників департаменту соціальної та сімейної політики та управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. 

Про них очільник регіону розповів під час колегії Одеської обласної адміністрації. 

ТакЮ департамент очолила колишня тимчасово виконуюча обов'язків директора Тетяна Дементьєва, яка з 2017 року працювала заступницею директора - начальницею управління соціального захисту департаменту соціальної та сімейної політики обладміністрації. А до того обіймала такі посади:

  • 2012-2015 роки - начальник відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації;
  • 2011-2012 роки - головний спеціаліст з виплати пенсій Управління пенсійного фонду України в Приморському районі м. Одеса;
  • 2007-2011 роки - головний спеціаліст відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації;
  • 2004-2007 роки - спеціаліст І категорії відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці, осіб, які постраждали від наслідків ЧАЕС управління праці та соціального захисту населення Ізмаїльської міської ради. 

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації очолив Станіслав Ніколайчук

З 2017 року він подавав декларації як:

  • заступник головного лікаря з технічних питань "Міської клінічної лікарні №1" - 2017 рік;
  • кандидат у завідувачі сектору впровадження реформи та контролю якості медичної допомоги департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради - 2020 рік;
  • завідувач сектору впровадження реформи та контролю якості медичної допомоги департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради - 2021 рік.

Раніше голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький розпорядився призначили тимчасово виконуючою обов'язки директора Одеського художнього музею Олександру Ковальчук.

У серпні уряд Російської Федерації розширив список осіб, що підпадають під санкції до 922 осіб, додавши в нього чинного голову Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького та його колишніх колег Едуарда Матвійчука та Ігоря Палицю.

Поділитися