09 лютого 2021 р. 18:26

Одеський фонд держмайна очолив ексголова Агенції регіонального розвитку

Одеський фонд держмайна очолив ексголова Агенції регіонального розвитку

Керівництво Фонду державного майна України призначило на посаду очільника Регіонального відділення фонду по Одеській та Миколаївській областях Олександра Славського.

Як зазначається у повідомленні фонду, Олександр Славський має юридичну освіту та володіє значним управлінським досвідом, займає активну громадську позицію. 

Найближчим часом в Одеській та Миколаївській областях до приватизації готуються такі інвестиційно-привабливі об’єкти, як Український метрологічний науково-впроваджувальний центр «Зерноприлад», Південний державний науково-виробничий центр «Прогрес» та Єдиний майновий комплекс державного підприємства ремонтно-будівельної дільниці «Агрос». Також, вже за декілька тижнів відбудуться аукціони з оренди активів, що перебувають на балансі Одеського морського торгового порту, Одеської національної академії імені О.С. Попова, а також декілька приміщень у будівлі Одеського державного екологічного університету. 

Олександр Славський раніше був радником прем'єр-міністра Гончарука, директором «Бюро регіонального розвитку», заступником директора БФ «Світлий Дім» та заступником райпрокурора в Запорізькій області. У 2020 році балотувався в Одеську міськраду від «Слуги народу», але не пройшов.

Зазначимо, що після того, як 13 липня президент Володимир Зеленський пообіцяв провести конкурс на посаду голови Одеської ОДА, в соціальній мережі Facebook створили опитування з переліком потенційних кандидатів. В цьому опитуванні Олександр Славський посів четверте місце в п'ятірці лідерів. 

У січні 2020 року група активістів розробила в Одесі новий сервіс в Telegram - Vogneborets, щоб дізнатися про пожежну безпеку в кінотеатрах, кафе, дитячих садах або школах. Олександр Славський був одним з розробників цього сервісу. 

Нагадаємо також, що тоді ж Фонд державного майна звільнив начальника регіонального відділення відомства по Одеській і Миколаївській областях Олексія Косьміна.

Поділитися