07 жовтня 2021 р. 13:47

"Головний з транспорту" одеської мерії позбувся статусу тимчасового

"Головний з транспорту" одеської мерії позбувся статусу тимчасового

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення Артема Сидоренка на посаду директора департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху.

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужбі муніципалітету. 

Артем Сидоренко з серпня 2021 року очолює департамент, але в якості тимчасово виконуючого обов'язки директора - відтоді, як Одеській міський голова Геннадій Труханов розпорядився перевести його на цю посаду з крісла директора Комунальної установи "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" Одеської міської ради. 

Звільнення сталося за заявою Сидоренка та поданням  виконуючої обов'язки директора Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Олени Фокіної, а призначення директора департамента -  за поданням заступника міського голови Сергія Тетюхіна.

2 серпня Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився  призначити тимчасово виконуючою обов'язки директора  департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Олену Фокіну на підставі службової записки іншого заступника мера Дмитра Жемана. 

У січні Одеський міський голова Геннадій Труханов звільнив директора департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Сергія Тетюхіна та призначив його керувати департаментом транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху. 

Сергій Тетюхін очолював департамент економічного розвитку Одеської міської ради з березня 2017 року

Керівники департаментів транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради та комунальної власності Одеської міської ради Олександр Ілько та Олексій Спектор перестали працювати з 22 січня.  

Поділитися