06 червня 2021 р. 17:49

Головний поліціянт Одещини нагородив бійця "Шторма" неподалік лінії фронту

Головний поліціянт Одещини нагородив бійця "Шторма" неподалік лінії фронту

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех і його заступник Сергій Мельник прибули у зону проведення Операції об'єднаних сил, де зустрілися з бійцями підрозділу «Шторм». Про це повідомив офіційний сайт ГУНП.

Добровольчий батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Шторм» вже сім років забезпечує правопорядок на території Одещини та на Сході України. Зараз у Донецькій області несе службу зведений загін з 35 бійців. Олег Бех разом з заступником перевірив блокпости, побачив, в яких умовах живуть спецпризначенці у Маріуполі, передав їм речі, корисні для служби і в побуті.

За гідне виконання поставлених завдань керівник ГУНП в Одеській області від імені командування ООС вручив нагрудний знак «Козацький хрест II ступеня» заступнику командира взводу старшому лейтенанту поліції Володимиру Гриценко

Кабінет міністрів України підготував законопроєкт, який має значно спростити процедуру надання громадянства іноземним бійцям операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Київський районний суд Одеси задовольнив клопотання прокуратури і оголосив в розшук групу осіб, які звинувачуються в диверсійно-терористичній діяльності в інтересах Російської Федерації на території Одеської та Миколаївської областей.

Терориста, причетного до вибуху будівлі СБУ в Одесі, засудили на 4 роки і 6 місяців позбавлення волі. Також одесита засудили заочно на 15 років за службу терористам «ДНР». 

Поділитися