10 серпня 2021 р. 14:59

Ексголова Одеської обладміністрації вибув з гонитви за крісло голови Бюро економічної безпеки

Ексголова Одеської обладміністрації вибув з гонитви за крісло голови Бюро економічної безпеки

Комісія з конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки визначила шортліст з 12 кандидатів за підсумками тестування, після співбесіди та ситуаційних завдань трьох із них подадуть на розгляд прем’єр-міністру.

Про це відомо з трансляції засідання, повідомляє "Економічна правда".

Так, голова комісії Тимофій Милованов оголосив 12 кандидатів, що за підсумками тестування на знання законодавства та на вербально-логічне мислення набрали найбільше балів. Комісія повинна була обрати 7 кандидатів за рейтинговим балом, а також усіх, чий бал дорівнює результату 7-го кандидата.

Максимальний бал, 8, набрали три кандидати: Ганна Горбенко, Сергій Маштабей та Вадим Мельник. Решта допущених до наступного етапу кандидатів набрали по 7 балів: Василь Горбаль, Раджамі Джан, Олександр Карєєв, Аттіла Ковчі, Сергій Олійник, Роман Осипчук, Сергій Солодченко, Олексій Туровський, Юлія Яцик.

А от Максим Куций - колишній голова Одеської обласної адміністрації з гонитви вибув.

Кандидатів з шортлісту допускають до виконання ситуаційних завдань та співбесіди після спецперевірки, передбаченої законом "Про запобігання корупції" та "Про очищення влади". За результатами цих етапів, згідно регламенту, комісія відбере трьох кандидатів, яких подадуть на розгляд прем’єр-міністрові Денисові Шмигалеві

Нагадаємо, конкурсна комісія раніше допустила до конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки (БЕБ) 48 кандидатів серед яких колишній голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций. 

На початку липня Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки України (БЕБ) увечері 8 липня оголосила весь перелік кандидатів на відповідну посаду цього відомства. Тоді загалом на цю посаду директора претендували 57 кандидатів. 

Максим Куций очолював Одеську обласну державну адміністрацію з 11 жовтня 2019 року по 5 листопада 2020 року, коли президент остаточно звільнив його з цієї посади. 4 листопада президент погодився зі звільненням з посади голови Одеської обласної адміністрації Максима Куцого. 

12 жовтня 2020 року він закликав усіх, хто контактував з ним останнім часом, терміново здати тести полімеразної ланцюгової реакції.

Таке прохання він пояснив тим, що лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив в нього діагноз COVID-19.

Однак 20 жовтня він отримав негативний результат тесту.

Поділитися