30 травня 2021 р. 17:16

ДСНСники Одещини провели благодійну акцію для порятунку шестимісячної дівчинки

ДСНСники Одещини провели благодійну акцію для порятунку шестимісячної дівчинки

Вчора, 29 травня, на території дельфінарію «НЕМО», пляж Ланжерон, відбулась благодійна акція Головного управління ДСНС в Одеській області аби допомогти колезі з Кривого Рогу Олексію Шевчику, в якого тяжко захворіла дитина.

Про це повідомили у пресслужбі управління.

На рятівний укол, що допоможе маленькій Алісі Шевчик подолати страшний діагноз СМА 1 типу, необхідно зібрати більше 2 млн доларів.

Під час заходу було організовано показ пожежної та аварійно-рятувальної техніки, а також рятувального обладнання.

 

Крім того, фахівці ДСНС організували для усіх бажаючих тематичні вікторини та конкурси.

А психологи ДСНС приділили особливу увагу правилам поведінки при виникненні пожежі, ознайомили дітей з правилами безпеки життєдіяльності в умовах різноманітних екстремальних ситуаціях, навчили правилам поведінки під час відвідування масових заходів та правилам поведінки в натовпі.

І дітям і дорослим було цікаво поспілкуватись із рятувальниками, кожен мав можливість посидіти у пожежних авто та приміряти на себе спецодяг.

Основна мета акції полягала в тому, щоб донести до якомога більшій кількості людей інформацію про хвору дівчинку, щоб усі небайдужі допомогли сім’ї подолати страшну недугу.

Нагадаємо, українці зібрали 2,3 мільйони доларів на найдорожчий укол у світі для маленького Діми Свічинського, якому діагностували спинальную м’язову атрофію.

У квітні півторарічна одеситка Єва Короленко, якій лікарі діагностували спінальної-м'язову атрофію (СМА), виграла лотерею фармацевтичної компанії Novartis, що дарує безкоштовну генотерапію препаратом Zolgensma.

Поділитися