09 червня 2021 р. 09:43

Дівчині, яку збив на переході позашляховик, вночі стало зле

Дівчині, яку збив на переході позашляховик, вночі стало зле

Стан здоров'я дівчини, що постраждала через наїзд позашляховика Range Rover на перетині Середньофонтанської і Семінарської вулиць, вночі погіршився. 

Про це ІзбірКому повідомив адвокат постраждалої Сергій Пушкаренко.  

За його словами, вночі дівчині стало зле, проте подробиць він не знає. Адвокат також зазначив, що поліцейські склали на водія протокол про адміністративне правопорушення та навіть не вилучили права. 

"Мені журналісти потім зазначали, що в патрульних взагалі навіть камери були вимкнуті", - повідомив адвокат.

Він також зазначив, що водієм позашляховика був бізнесмен Геннадій Коган, який звертався до батьків дівчини із вимогою не надавати ДТП розголосу, вказуючи або він не сплатить за лікування. 

Також адвокат зазначив, що коли стала відомою його участь у справі йому почали надсилати відеозаписи, на яких позашляховик бізнесмена зафіксований як регулярний порушник правил дорожнього руху - розворот через подвійну щільну смугу тощо.

У вчорашньому випадку водій за словами адвоката скоїв відразу три порушення ПДР: в цьому місці висить знак «Поворот ліворуч заборонено», дівчинка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора, а значить водій повинен був її пропустити і, власне, наїзд на пішохода.  

Сам Геннадій Коган вчора підтвердив виданню "Думская", що був учасником ДТП, однак відмовився його коментувати.

Геннадій Коган володіє готелем "Одеський дворик", а також керує Об'єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

Нагадаємо, 19 травня пасажири трьох маршрутних автобусів в Одесі змушені були покинути транспорт через аварії.      

5 травня на автошляху біля одного з сіл Березівського району під час руху загорівся пасажирський автобус, який їхав у напрямку Києва. Ніхто з 36 людей, які були в салоні, не постраждав, повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. 

В березні поточного року на трасі Одеса - Київ сталося смертельне ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції.

Одеська міська рада спільно з сервісом Штрафи UA почала реалізацію соціального проєкту, спрямованого на зниження аварійної небезпеки на дорогах. На офіційному сайті Одеської міської ради в режимі реального часу можна отримати інформацію, яка дозволяє оцінити рівень безпеки дорожнього руху.

Також у 2021 році Овідіопольський районний суд Одеської області визнав винним та засудив до 10 років ув’язнення водія вантажівки, який у вересні 2019 року врізався у маршрутний автобус.

Внаслідок скоєної аварії водій мікроавтобусу та вісім пасажирів загинули на місці від отриманих травм.

Це була друга аварія за участю маршрутки в одеській області за тиждень. Так, в результаті зіткнення двох автобусів в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області постраждали 23 людини.

Напочатку січня 2021 року дорожньо-транспортна пригода, сталася в селі Миколаївка-Новоросійська.

Раніше за клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури судом взято під варту 30-річного водія, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в смт Велика Михайлівка Роздільнянського району.

Поділитися