18 червня 2021 р. 11:40

Директора одеського порту повернули на посаду після аудиту

Директора одеського порту повернули на посаду після аудиту

Директор державного підприємства «Одеський морський торговельний порт» Олексій Мясковський у зв’язку з закінченням позапланового внутрішнього аудиту, з 14 червня приступив до виконання обов’язків.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства. 

"На даний час проводиться робота у штатному режимі, також здійснюється формування організаційно-штатної структури держпідприємства", - зазначили в порту.

Зазначимо чотири дні тому видання "Думська" повідомило про бійку в будівлі порту. За даними видання, заступник керівника з безпеки Денис Лутій побив одного із співробітників порту, що нібито супроводжував Олексія Мясковського.

Портовик, якого побив Лутій, увійшов разом з Мясковским в адмінбудівлю, щоб забрати трудову книжку, яку йому раніше не віддавали. Відбулася словесна перепалка, яка привела до бійки. За свідченням очевидців, Лутій вдарив працівника порту рукою і ногою, на обличчі виступила кров, приїхала поліція, яка відправила потерпілого на медичний огляд.

Крім того, директор порту не виявив на місці гербову печатку підприємства. Вона зберігалася в сейфі канцелярії, але зараз зникла

Нагадаємо, в січні міністр інфраструктури України Владислав Криклій відсторонив від посади директора держпідприємства «Одеський морський торговельний порт» Олексія Мясковського. 

Олексія Мясковського призначили на цю посаду ще у жовтні 2019 року. А до того він працював в ДП «ОМТП» на посаді начальника юридичного управління порту.

Свою роботу він розпочав с того, що заявив про скорочення посадових окладів, встановлених колишнім керівництвом в 8-10 разів, чим домігся щомісячної економії в п'ять мільйонів гривень.

у грудні 2020 року Міністерство інфраструктури України вирішило змінити керівника Одеського філіалу адміністрації морських портів України та звільнило з цієї посади Руслана Сахаутдинова

Поділитися