09 липня 2021 р. 13:18

Директора "Малиновського ринку" в Одесі звільнили з посади

Директора "Малиновського ринку" в Одесі звільнили з посади

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився звільнити з посади директора комунального підприємства "Малиновський ринок" Михайла Скарла

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради.

Його звільнили у зв’язку із закінченням строку трудового договору. Призначили його в лютому 2018 року. Перед звільненням директор ринку подав декларацію, де вказав, що володіє квартирою 74.1 квадратних метри в Одесі, земельну ділянку 175 квадратних метрів та садовий будиночок 114,7 квадратних метрів в Одесі.

Також він задекларував свою автівку Nissan Rogue 2016 року випуску, яку він придбав у 2021 році, та Mazda 3 2017 року випуску, яка з 2019 року належить його синові. 

Директором ринку він заробив за рік 139 тисяч 659 гривень, отримав пенсію - 44 тисяч 584 гривні та дохід от продажу своєї попередньої автівки у 320 тисяч.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення керівників управлінь дорожнього господарства та реклами Одеської міської ради.

Одеський міський голова Геннадій Труханов звільнив з поста начальника управління дорожнього господарства Одеської міської ради Андрія Сандула

У березні Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення виконуючим обов’язки начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради Олексія Козлова

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про звільнення з посади начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради Сергія Машьянова за угодою сторін. 

Поділитися