11 березня 2021 р. 21:59

Державне бюро розслідувань отримає п'ятиповерхову будівлю в центрі Одеси

Державне бюро розслідувань отримає п'ятиповерхову будівлю в центрі Одеси

Порожню будівлю за адресою Велика Арнаутська, 20, де колись розміщувався регіональний офіс банку «Аваль», передадуть Державному бюро розслідувань.

Таке рішення прийняла Державна митна служба, на балансі якої знаходиться об'єкт на прохання ДБР, повідомляє «Думська».

Судячи з усього, разом з будівлею до ДБР відійде і невелика ділянка на розі Осипова, яка багато років обнесена будівельною огорожею.

Цікаво, що минулого літа регіональне відділення Фонду держмайна по Одеській і Миколаївській областях пропонувало включити п'ятиповерхівку в список об'єктів малої приватизації, але митники виступили категорично проти, і продаж будівлі не відбувся.

Нагадаємо, голова Одеської державної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про надання Міністерству оборони України дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 

Головне управління Держгеокадастру в Одеській області продовжує процес передачі земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів із державної власності у комунальну.

У будівлі на місці згорілого економічного коледжу на вулиці Троїцька, що в центрі Одеси, планують побудувати нове приміщення та перевезти туди Державний архів Одеської області та міські архіви Одеси й Ізмаїла. 

Поділитися