20 жовтня 2021 р. 20:13

Депутат Одеської районної ради став заступником голови Морської адміністрації України

Депутат Одеської районної ради став заступником голови Морської адміністрації України

Кабінет Міністрів України призначив заступником голови Державної служби морського та річкового транспорту України депутата Одеської районної ради Анатолія Іванкевича

Відповідне рішення Кабмін ухвалив на засіданні 20 жовтня. 

Анатолій Іванкевич народився 22 травня 1987 року в Одесі. Є директором ТОВ "Агентство Євробалк", викладає в Одеському національному морському університеті. В 2020 році обраний депутатом Одеської районної ради від "Опозиційної платформи - За життя", проте на виборах президента був довіреною особою Володимира Зеленського

Також на виборах 2019 року балотувався до Верховної Ради України як самовисуванець від мажоритарного округу № 134  (Малиновский район Одеси), однак невдало. 

Після місцевих виборів Анатолій Іванкевич пройшов у районну та обласну раду, втім, обрав саме першу, а від мандату депутата обласної ради відмовився.    

Нагадаємо, у червні виконуючий обов'язки голови Державної служби морського та річкового транспорту України Андрій Глазков подав у відставку, не витримавши критики та обвинувачень у корупції.

4 серпня уряд призначив нового голову Державної служби морського та річкового транспорту України — Віталія Кіндратіва. Призначення відбулося за результатами відкритого конкурсу на посаду керівника Морської адміністрації.

Поділитися