08 квітня 2021 р. 18:20

Чорнобильцям Одещини виділили 3 мільйони до річниці катастрофи на АЕС

Чорнобильцям Одещини виділили 3 мільйони до річниці катастрофи на АЕС

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про виділення коштів департаменту соціальної та сімейної політики.

Про це повідомили у пресслужбі ОДА.

Зокрема, департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації виділять 3 млн 165 тис. грн для надання щорічної цільової адресної допомоги громадянам Одеської області (за рахунок коштів одного із бюджетів), постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії до Дня річниці Чорнобильської трагедії.

Нагадаємо, Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської області вирішила виділити 15 мільйонів гривень з резервного фонду обласного бюджету. 

Постійна комісія з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності підтримала виділення коштів психоневрологічному інтернату «Оберіг» в селі Заводівка.  

Проєкт реставрації аварійного будинку на Гоголя, 11 в Одесі має бути готовим до кінця квітня, тож роботи з реставрації будинку планують розпочати також наступного місяця.  

Поділитися