24 червня 2021 р. 11:32

Через влаштування вагового комплексу міст через Хаджибейський лиман перекриють двічі

Через влаштування вагового комплексу міст через Хаджибейський лиман перекриють двічі

Систему зважування-в-русі Weigh-in-Motion на мосту через Хаджибейський лиман почнуть монтувати сьогодні, 24 червня о 21:00, через що до 5:00 25 червня рух мостом буде закрито для всіх видів транспорту.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг України в Одеській області. 

Також рух транспорту буде закрито з 25 червня з 23:00 до 5:00 години ранку 26 червня. У період пуско-налагоджувальних робіт системи моніторингу співробітники Національної поліція періодично відкриватимуть рух для всіх видів транспорту.

Зважування-в-русі (Weigh-in-Motion) – це інтелектуальна система габаритно-вагового контролю. Вона здійснює моніторинг руху на дорогах у режимі реального часу за допомогою обладнання, яке монтується в верхньому шарі покриття автомобільних доріг або на прогонових будовах мостів та шляхопроводів. Передбачає цілодобовий моніторинг навантаження транспорту на дорогу. Датчики фіксують параметри транспортного засобу — вагу, габарити, швидкість та номерні знаки.

У березні Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендерні закупівлі у системі Prozorro на влаштування елементів системи моніторингу за умовами руху (WIM) на п'яти ділянках доріг державного значення Одещини.

Капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман триває з випередженням графіку і повне завершення всіх робіт та відкриття всіх шести смуг має відбутися вже навесні 2021 року

Служба автомобільних доріг Одеської області оголосила тендер для вибору компанії, якій заплатять за розробку робочої документації по технології дотискування статичним навантаженням грунтів бурових основ фундаментів додаткових опор.

Нагадаємо також, що під час ознайомлення з інфраструктурними проєктами, які реалізуються на Одещині в межах програми «Велике будівництво», голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков доповів президенту Володимиру Зеленському, що серед знакових об'єктів – міст через Хаджибейський лиман. Це довгобуд, який зводиться вже 12 років.

Поділитися