06 жовтня 2021 р. 22:00

Частину траси Київ-Одеса перекрили через ремонт мосту на три дні

Частину траси Київ-Одеса перекрили через ремонт мосту на три дні

Частина траси М-05 Київ – Одеса у напрямку столиці буде перекрита з 5-8 жовтня, рух здійснюватиметься однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору. 

Працює підрядна організація: Euro-Asian Construction Corporation Evrascon (Азербайджанська Республіка).

Як зазначили на підприємстві, у рамках співпраці Укравтодору з міжнародними фінансовими організаціями на двох трасах Київ – Одеса та Київ – Чоп будують три транспортні розв'язки. 

Зокрема, на трасі  М-05 Київ – Одеса споруджують дві розв'язки.  Перша – поблизу с. Чабани, ще одна неподалік с. Віта-Поштова. Зараз біля с. Чабани ведуться роботи на естакаді із встановлення тимчасових стійок і формоутворювачів по лівій стороні за межами існуючої проїзної частини у напрямку м. Київ.

Далі необхідно встановити тимчасові металеві опори на важкому бетонному фундаменті, як зі сторони розділової смуги, так і з краю узбіччя. Після цього на металеві опори будуть встановлені двотаврові балки, на які будуть зібрані формоутворювачі. Всі ці види робіт передбачають використання важкої будівельної техніки з перекриттям дороги. 

У вересні Укравтодор повідомив, що через будівництво транспортної розв'язки на трасі М-05 Київ – Одеса поблизу села Віта-Поштова з 7 вересня до 25 жовтня буде перекрито дорогу у напрямку Києва.

Проєкт нового Іванівського моста планують завершити у грудні 2021 року. Він передбачає подовження Іванівського шляхопроводу в бік Овідіопольської дороги та влаштування під ним руху кільцем. 

Підрядники завершили ремонт траси Одеса-Київ на 337 кілометрі, зруйнованої зсувом грунту в липні. 

Поділитися