25 червня 2021 р. 13:18

Біля Кілії зіштовхнулися "швидка", що перевозила немовля, та автомобіль загону морської охорони

Біля Кілії зіштовхнулися "швидка", що перевозила немовля, та автомобіль загону морської охорони

Автомобіль швидкої допомоги, який віз в медустанову чотиримісячну дитину, і "Газель" Ізмаїльського загону морської охорони зіткнулися на автодорозі Т-16-30 в районі села Шевченкове Кілійської об'єднаної громади вчора, 24 червня.

"Швидка "везла немовля з села Червоний Яр в Одесу на лікування, - повідомляє "Бессарабія INFORM".

Судячи з відео, яке виявилося в розпорядженні видання, водій швидкої допомоги з увімкненими мигалками намагався обігнати військових, але на зустріч йому рухався інший автомобіль.

Намагаючись піти від лобового зіткнення, швидка повернулася в свій ряд, але вдарила в задню частину службову Газель загону морської охорони, яка їхав в попутному напрямку. В результаті зіткнення, Газель виїхала за межі проїжджої частини, а швидка зупинилася на узбіччі. Обидва автомобілі отримали значні пошкодження.

В Ізмаїльському загоні морської охорони інформацію про те, що в ДТП брав участь їх автомобіль, підтвердили і відзначили, що провини їх водія немає. Також додали, що обійшлося без постраждалих.

У той же час, у видання є інформація, що в результаті аварії у малюка все ж підозрюють перелом ключиці. Також відомо, що ще один учасник аварії отримав невелику травму голови.

Нагадаємо, одразу дві автомобільні аварії, в результаті яких загинули люди, трапилися 14 червня, вранці.   

19 травня пасажири трьох маршрутних автобусів в Одесі змушені були покинути транспорт через аварії.      

5 травня на автошляху біля одного з сіл Березівського району під час руху загорівся пасажирський автобус, який їхав у напрямку Києва. Ніхто з 36 людей, які були в салоні, не постраждав, повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. 

В березні поточного року на трасі Одеса - Київ сталося смертельне ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції.

Одеська міська рада спільно з сервісом Штрафи UA почала реалізацію соціального проєкту, спрямованого на зниження аварійної небезпеки на дорогах. На офіційному сайті Одеської міської ради в режимі реального часу можна отримати інформацію, яка дозволяє оцінити рівень безпеки дорожнього руху.

Також у 2021 році Овідіопольський районний суд Одеської області визнав винним та засудив до 10 років ув’язнення водія вантажівки, який у вересні 2019 року врізався у маршрутний автобус.

Внаслідок скоєної аварії водій мікроавтобусу та вісім пасажирів загинули на місці від отриманих травм.

Це була друга аварія за участю маршрутки в одеській області за тиждень. Так, в результаті зіткнення двох автобусів в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області постраждали 23 людини.

Напочатку січня 2021 року дорожньо-транспортна пригода, сталася в селі Миколаївка-Новоросійська.

Раніше за клопотанням прокурорів Одеської обласної прокуратури судом взято під варту 30-річного водія, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в смт Велика Михайлівка Роздільнянського району.

Поділитися