19 липня 2021 р. 20:22

Автоматизована система оплати паркування в Одесі проходить тестові випробування

Автоматизована система оплати паркування в Одесі проходить тестові випробування

Наразі департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху тестує нову систему, що дозволить власникам транспортних засобів сплачувати за паркування в автоматизованому режимі. Таке повідомлення під час апаратної наради зробив очільник департаменту Сергій Тетюхін.

Наразі для цього обрано два експериментальних майданчика - на площі Катерининській та у провулку Князівському. Система працює у тестовом у режимі. Найближчим часом, запевнив посадовець, у вільному доступі з'явиться мобільний додаток, через який можна буде оплачувати відповідні послуги.

Нагадаємо, нові прейскуранти послуг автостоянки №1 перед аеропортом почали працювати з 1 травня, тож  тепер до 10 хвилин паркування безкоштовне. Про це повідомили у пресслужбі Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету.

Ще у березні 2021 року ТОВ "Сітіаеро Паркінг" поінформувало відділення про перегляд вартості послуг автостоянки № 1, де з 1 травня діятимуть нові умови безкоштовної висадки пасажирів.

Нагадаємо, в грудні минулого року Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету рекомендувало ТОВ "Сітіаеро Паркінг", яка надає послуги платного паркування перед аеропортом, припинити брати гроші за висадку і посадку пасажирів.

Пішохідна зона в центрі Одеси вперше працювала з 19:00 4 червня (п'ятниця) до 24:00 6 червня (неділі), і такий режим роботи буде зберігатися в усі наступні вихідні і святкові дні.

На території зеленої зони в Аеропортівському лісопарку невідомі особи облаштували парковку, майданчик для пейнтболу і намети з місцями для шашликів під здачу в оренду.

П`ятий апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення скаргу виконавчого комітету Одеської міської ради на рішення Одеського окружного адміністративного суду, який визнав протиправним та нечинним рішення виконкому «Про організацію дорожнього руху по пров.Красному на ділянці від Дерибасівської до вул.Грецької».

У грудні 2020 року в одеській мерії захотіли підвищити тарифи на паркування

Поділитися