01 травня 2020 р. 20:29

Жалюгідна пародія та жах: одесити розкритикували багатоповерхівку, що будується на місці колишнього пивзаводу

Жалюгідна пародія та жах: одесити розкритикували багатоповерхівку, що будується на місці колишнього пивзаводу

На офіційному сайті будівельної компанії "Будова" з'явилися світлини, на яких показано, який вигляд матиме житловий комплеск "Оскар", що будується на проспекті Гагаріна, 9, на місці колишнього пивзаводу Санценбахера.

Фотографії викликали критику у соціальній мережі, після того, як їх на своїй сторінці у Facebook опублікував одеський краєзнавець Олег Коваленко.

Візуалізація майбутнього житлового комплексу "Оскар. Фото з сайту будівельної компанії "Будова" на своїй сторінці у соцмережі розмістив одеський краєзнавець Олег Коваленко

"У шикарному місці на Гагаріна, на місці пивзаводу міг стояти шедевр сучасної архітектури, а не ця жалюгідна пародія", - написав він. З ним погодилися одесити, які залишили у коментарях свою думку з приводу будівлі. Одесити вважають, що майбутній житловий комплекс, якому забудовник дав гучну назву "Оскар", жахливий.

"Перші проєкти на цьому фоні виглядають не такими і поганими", - написав Коваленко у коментарях під своїм постом та прикріпив світлину.

За інформацією компанії "Будова", яка і зводить цей житловий комплекс, будівлі матимуть висоту у 24 поверхи. На даний час ведуться роботи з фундаментом. 

Скрін з онлайн камери на офіційному сайті "Будови"

Ще у 2017 році Одеська міська рада передала в оренду 2,11 га землі на проспекті Гагаріна, 9 і 9-А підприємству «Тесла Білд Груп» - «для будівництва, обслуговування та експлуатації багатоквартирного житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом».

Восени минулого року територію під місцем колишнього заводу зачистили, щоб розпочати будівництво, і незабаром у Єдиному центрі новобудов з'явилося оголошення про продаж квартир у майбутньому житловому комплексі. У лютому вже поточного року, коли візуалізація майбутнього комплексу була примарна, забудовник вже продавав квартири у п'ятій секції будівлі.

Поділитися