24 грудня 2020 р. 12:00

Зеленський звільнив голову Татарбунарської райдержадміністрації

Зеленський звільнив голову Татарбунарської райдержадміністрації

Президент України Володимир Зеленський звільнив голову Татарбунарської районної державної адміністрації Андрія Чечила з посади. 

Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента. 

Згідно розпорядженню голови держави, Андрія Чечила звільнили за власним бажанням.

Татарбунарський район 42-річний Андрій Чечило очолив у січні поточного року. До цього він працював радником міського голови виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

Народився Андрій Чечило у місті Коростень Житомирської області. Має дві вищі освіти: одна за фахом правознавство, а друга - державне управління.

У 2003 році отримав дві нагороди - медаль «10 років МВС України» та пам’ятний знак Національної академії внутрішніх справ України.

Майже вся трудова біографія Чечила пов'язана із підпорядкованими Вишневській міській раді підрозділами та комунальними підприємствами. А перед переїздом на Одещину він жив у місті Буча, що на Київщині.

У 2011 році він був помічником-консультантом народного депутата України Сергія Осики, який входив до "Блоку Юлії Тимошенко". У 2015 році Чечило балотувався до Київської обласної ради за списками "Опозиційного блоку", проте не був обраний. 

Нагадаємо, кандидатуру Андрія Чечила на цій посаді Кабмін погодив у листопаді 2019 року, але призначення йому довелося чекати два місяці. 

Поділитися