23 липня 2020 р. 09:08

Заступник начальника Одеської облполіції очолив ГУ НП в Миколаївській області

Заступник начальника Одеської облполіції очолив ГУ НП в Миколаївській області

У середу, 22 липня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков представив полковника Сергія Шайхета новим керівником ГУНП у Миколаївській області.

Про це повідомляє департамент комунікацій МВС України.

«Ми повідомляємо про зміни в керівництві ГУНП Миколаївщини. За наказом Національної поліції начальником ГУНП в Миколаївській області призначено полковника поліції Шайхета Сергія Олеговича, який до цього займав посаду заступника начальника ГУНП – начальника слідчого управління ГУНП в Одеській області», - повідомив Арсен Аваков.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що Олександр Анохін, який до цього працював начальником поліції Миколаївської області, призначений головою ГУНП у Сумській області.

Ігор Клименко подякував Олександру Анохіну за два роки роботи в Миколаївській області та звернувся до нового керівника Сергія Шайхета з проханням приділити особливу увагу майбутнім виборам. "6 вересня починається виборча кампанія. Кожен поліцейський - від начальника ГУНП до оперуповноваженого та інспектора, має знати досконало виборче законодавство», - сказав голова Нацполіції.

Сергій Шайхет пообіцяв у найкоротший термін вивчити кримінальну ситуацію в області.

«Поліція буде максимально відкрита до діалогу з громадянами, з суспільством та зі ЗМІ. Ми докладемо максимум зусиль, щоб кожен мешканець Миколаївщини відчував себе в безпеці», - зазначив він.

Довідка. Сергій Шайхет народився у 1986 році у Луцьку. Одружений, має дві доньки.

У грудні 2015-го його звільнили з правоохоронних органів через те, що він не пройшов атестацію, проте через суд він оскаржив рішення атестаційної комісії та поновився на посаді.

У грудні 2016-го очолив слідче управління ГУ НП в Одеській області.

Нагадаємо, новий очільник поліції Одещини був призначений торік у квітні.

Поділитися